Vélemények Goji Cream

 • Nóra
  Nézegettem a hirdetéseket, vélemények Goji Cream a hendel's garden. Úgy döntöttem, hogy egy pár hónappal ezelőtt. Az eredmény fantasztikus! Különösen mély ráncok, a nyakát, a szeme körül már majdnem eltűnt. A krém elég hosszú volt, ami nagyon kellemes. Lehet kenet egy vékony réteg, az eszköz fogyasztása takarékosan, az eredmény pedig szinte azonnal észrevehető.
 • Lili
  Vásárolt goji cream együtt az anyja, hogy próbáljuk meg együtt. Vagyok, 40 éves, az anya 62. Szóval, én most a bőr bársonyos, sima, anyám eltűnt ránc között a szemöldököm. Ha a megjelenés változott! Krém működik 100% - os!
 • Gergõ
  Vettem a feleségem goji cream a házassági évfordulónkon. Mindenki attól félt, hogy ő megsértődött volna, azt hiszem, hogy öreg. De az eredmény a krém észrevettem, hogy még!!! Szóval ne vedd sértésnek a kérdés. Most szégyelli, gondolom-e, hogy vegyen nekem egy üveggel. Azt akarom, hogy a szépség, hogy megfeleljen! Általánosságban elmondható, ne aggódj, majd veszek. Fontolja meg egy vélemény — vélemény a független szakértő!
 • Nóra
  Elvitte a közelmúltban Goji Creampróbáltam első nap alkalmazza, más esetekben az esti órákban. Igen, az arcszín javult, kezdett lelapul a ráncok azokon a helyeken, ahol a bőr különösen száraz. Csak a krémet kell használni, lefekvés előtt. Akkor ideje lesz, hogy élvezze, nem kell aggódnia, hogy reggel, mielőtt a smink. Bár a barátom is, amikor elkezdtem használni, tisztán dörzsöli a reggel, úgy, hogy a bőrt a nap nem szárad ki. Hát én zsíros bőr, így azt spray lefekvés előtt.
 • Bence
  Egyértelmű, hogy mindenféle krémek, testápolók többnyire nők. De az történt, hogy a negyven év kezdődött, hogy érdekel a megjelenése. Megtiszteltetés nekem, de egész életemben nem dohányoztam. Mert ez az arc kezdett úgy kinézni, mint egy öreg, csúnya. Leszoktam a Dohányzásról, de ez a megjelenés—, nem világos. Megkért a lányom, hogy Igen, lehet, hogy van néhány eszköz vagy eljárás. Azt mondta, ez a Goji Cream figyelem, az eredmények azt mutatták előtt, illetve után. Nos, megvettem. Bár én különösen ez a tény nem egy gyertya, egy krémet használom minden nap lefekvés előtt. Pedig valójában akkor kezdődött, hogy fiatalabb. Ez lett a friss, az arcbőr egészséges lett. Javaslom!
Vélemények Goji Cream
4.2
30