CO2 lézeres fiatalítás

az arcbőr frakcionált fiatalító eljárásának végrehajtása

Frakcionált fototermolízis, lézeres fiatalítás, frakcionált fiatalítás, CO2 - ezek mind a mai fiatalítás egyik hatékony és kényelmes módjának a megnevezése.

Milyen problémákat old meg a tört technika?

 • a szem körüli ráncok megszüntetése;
 • az arc és a nyak, a dekoltázs és a karok bőrének megemelése;
 • a bőr lazaságának csökkentése;
 • hegek és striák megszüntetése;
 • a kis erek és az öregségi foltok korrekciója.

Mi a frakcionált lézeres (ablatív) bőr-, arc- és testfiatalítás?

A frakcionáltság a lézersugár felosztása több mikrojelre. Vagyis a lézer nem szilárd foltokkal, hanem egyfajta hálóval hat a bőrre.

A mikrokoagulációs oszlopok bőrre juttatásának köszönhetően elindul a természetes szövetek regenerálódásának mechanizmusa új kollagén képződésével, javul a bőr szerkezete és megjelenése. A nagy intenzitású lézeres mikrosugarak 1 mm mélyre hatolnak, biztosítva az eljárások nagy hatékonyságát.

Rendkívül fontos, hogy a bőr bizonyos területein ne érjen a lézer. Az ép mikro-termikus kezelési zónák körül ép szövet marad, amelyet intenzíven kezelnek ezzel a lézerrel. Ez a frakcionált lézeres bőrfiatalítás lényege. A frakcionált lézeres fiatalításnak ez a módja lehetővé teszi a bőr sokkal gyorsabb gyógyulását posztoperatív időszak nélkül, a beteg nem esik ki az aktív életből.

A lézersugár sok nagyon vékony nyalábra oszlik, amelyek mikrotermikus kezelési zónákat (MLZ) alkotnak a bőrben. Az MLZ mélységét és átmérőjét az orvos által az eljárás során irányított lézersugár-energia határozza meg.

Ezután a MENO képződik - mikroszkópos epidermális nekrotikus törmelék, amely a környező szövetek gyógyulása miatt elmozdul.

A gyógyulás előrehaladtával a megújult bőr sokkal fiatalabbnak tűnik, megnő a turgora, a bőrfelület simábbá válik, a ráncok kisimulnak, a mikrorelief enyhül, a hegek és a striák megjelenése jelentősen javul.

Nem ablatív lézeres fiatalítás

Teljesen nyilvánvaló, hogy jelenleg tapasztalható némi előrelépés a kozmetikai sebészetben, elsősorban a bőrfiatalítással kapcsolatban, lézeres technológiák alkalmazásával. Minősített alkalmazással és a lézersugár paramétereinek helyes megválasztásával ez a kezelési módszer nagyon jól tolerálható, és sokkal hatékonyabbnak tekinthető, mint a konzervatív és sebészeti technikák.

Az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb lézerrendszer manapság a lézer. Lézerrel nem ablatív arcbőrfiatalítást eredményezhet. A nem ablatív lézeres fiatalító eljárás a szem, az arc, a nyak és más területek körüli bőrre hatékony védelmet nyújt a dermis számára, különböző melaninszintekkel, beleértve a cserzett bőrt is. Ez lehetővé teszi az eljárás egész évben és minden bőrtípusra történő elvégzését.

A nem ablatív fiatalítás jellemzői

Nincs szükség rehabilitációs időszakra.

Az eljárás lehetővé teszi a pórusok szűkítését, a ráncok kisimítását, az arckontúrok élesítését és az arcszín javítását.

A foglalkozás időtartama legfeljebb 30 perc. Az ajánlott tanfolyam 5-6 eljárás.

A lézeres fiatalítás az egyik legújabb technika az életkorral összefüggő bőrelváltozások (ráncok, gyűrődések, fakulás és öregedés) kezelésére.

Az eljárás gyakorlatilag fájdalommentes és nem traumás, hatékonysága összehasonlítható a fiatalító injekciós módszerekkel.

A lézerimpulzus energiája stimulálja a fiatal kollagén szintézisét a dermis mély rétegeiben, rugalmasságot, feszességet, simaságot és friss arcszínt biztosítva a bőr számára. A ráncok kisimítása, az erek lézeres eltávolítása az arcon, hiperpigmentáció a barnulás során, a bőr tónusának javítása, a nap és az életkor eltávolítása. A lézeres emelést a plasztikai sebészet alternatívájaként ismerik el, és a 35 évesnél idősebbek számára a legjobb fiatalító módszer.

A lézeres bőrfiatalítás előnyei egy speciális eszköz használatával:

 • a bőr rugalmasságának növelése, a finom ráncok csökkentése;
 • emelés lehetősége az év bármely szakában bármilyen bőrre (beleértve a cserzettet is);
 • a lézeres fiatalítás ötvözésének lehetősége az injekciós eljárásokkal: mezoterápia, kontúr műanyagok és botulinum toxinok bevezetése;
 • nincs fertőzésveszély;
 • az eljárás után nincs szükség hosszú távú rehabilitációra.

A lézeres fiatalítás indikációi

 • a bőr fotózása;
 • egyenetlen arcszín;
 • csökkent bőrszín;
 • gravitációs ptosis;
 • az érhálózat megnyilvánulása;
 • a bőr pigmentációja.

A lézeres fiatalítás valóban hatékony modern technika a szépség és az ifjúság felé vezető úton.