Következtetések, vélemények használata Botox a ráncok ellen. Ellenjavallatok

Milyen eljárásokat, módszereket, nem ért egyet a nők, csak, hogy tisztán az arcát, azokat utálta a ráncok. Minden nő azt akarja, hogy néz fiatalabb, nem számít, milyen korú volt. Ma fogunk beszélni, az egyik legradikálisabb azt jelenti, hogy megszabaduljon a ráncok – a Botox.

az eljárás a Botox

Mi a Botox ráncok, milyen következményekkel jár, vélemények, ellenjavallatok ez az eljárás?

Mi a hétköznapi nyelvben az úgynevezett Botox egy botulinum toxin fehérje által termelt bizonyos baktériumtörzsek.

A bőr az arcon, közvetlenül kapcsolódik az izmok, ha az eredmény az alkalmazás a Botox arc izmait blokkolva vannak, a bőr visszanyeri rugalmasságát, a ráncok.

Az injekció beadása után, a kábítószer, az adás, az idegi impulzusok az izmok megáll, pihen, de az izom atrophia nem fordul elő, mert a vérellátás teljes mértékben működőképes.

Ez a gyógyszer van egy másik neve – Dysport. De tény, hogy ugyanaz, csak más gyártóktól (a Botox — Amerikai vállalat, Dysport egy francia márka), valamint egy kis különbség a mennyiségű hatóanyag az üveget.

Hol a Botox?

Az első említés volt, milyen méreg okozta bénulás (mivel a fertőzés következett be, a fogyasztás, a kolbászok, egy toxin nevű botulinum, fordították a Latin "kolbász méreg"). Később azonban, az anyag volt a finomított a tudósok, továbbfejlesztett, kémiai tulajdonságainak megváltoztatásával a koncentráció.

Ebben a formában, a méreg alkalmazták gyógyászati célokra a kezelés a betegek neurológiai állapot, hogy megszüntesse az izomgörcsök, illetve görcsök, majd pedig a szemészet a kancsalság korrekció, hogy megszabaduljak a kullancsok. Akkor vettem észre, hogy az injekció beadásának helyén bőre sima, botulinum toxin (Botox) talált alkalmazása a kozmetikai termékek, mint a kábítószer, a ráncok ellen.

Azonban mint minden gyógyszer, így vannak bizonyos következményei alkalmazás (van egyébként, de a negatív visszacsatolás), valamint ellenjavallatok.

Alapvető korlátozások előtt az eljárás segítségével a Botox:

 1. Egy vagy két napon tilos az alkoholfogyasztás, provokáló megjelenése a zúzódások.
 2. Ajánlatos törölni a recepció, az antibiotikumok, vagy vérhígító – ők is okozhat sérüléseket.
 3. Én nem ajánlom, hogy végezze el a munkát, vagy eljárások, amelyek alapján a fejét, majd egy kis időre, amíg ferde (masszázs, takarítás, Vasalás), mert a vérkeringést, a terület, az arc nőni fog, de fennáll a kockázat, hogy a gyógyszer kerül kiosztásra másképp.

Mielőtt alkalmazni boteks ráncok, fontos tisztázni, hogy a lehetséges következményeket. Vélemények, ellenjavallatok, ez a módszer a megújulást, az is szükséges, hogy a tanulmány előre.

hogy az az eljárás,

Hogy az az eljárás,

A beteg kerül egy állítható támlájú szék. A kezelést végezni a bőrt fertőtlenítő. Akkor a bőr alá vagy az izomba (attól függően, hogy hol adják) fecskendő egy vékony tűvel beadott gyógyszer.

Injekciók finom tű, ezért az összeget a toxin tekinthető az egységek száma (a fecskendő osztások egységenként).

A gyógyszer adag a nemek, illetve az életkor, az ember attól is függ, hogy a vastagsága, a bőr, valamint a terület, ahol az injekció kerül sor, a hatalom, a mutató izom. A férfiak több tömény dózisban, mint a nők, mert az izomtömeg ők egyre nehezebb. Betegek vastag bőr is beadott egy nagyobb mennyiségű Botox, mint azok, akik egy vékony bőr.

Az adagolás a botulinum toxin a szem terület kevesebb, mint a terület a homlokát vagy a tér, a szemöldökök között, mert a közelség a szemgolyó kevesebb izom erejét.

Időtartam az eljárás tart, 3-tól 5 percre. Miután az injekciókat a bőr eltakarja a jég 15-20 percig.

Használatának hatása a Botox a ráncok ellen

Fájdalom

Amikor megszabadulni a ráncok Botox érzéstelenítés, mint a szabály nem vonatkozik. De a fájdalom küszöb más, ezért kérésére a betegek használt fájdalomcsillapító helyileg: a bőrre krém érzéstelenítő.

Hamarosan az eljárás után egy enyhe diszkomfort – érzés súly izom. Ezek az érzések át 1-2 órán belül.

Mi nem közvetlenül az injekció beadása után

Mindenesetre nem érintheti az injekció helyén, cefre őket.

Egy kis időt lehetetlen, hogy vízszintes helyzetben, gyakorlása. A hét folyamán meg kell, hogy megszüntesse a diéta alkohol hatása a test meleg kezelések (szauna, gőzfürdő).

Mi engedélyezett, az injekció beadása után

Lehet irányítani az autót biztonságosan dolgozni.

Annak érdekében, hogy az eredmény nem fog csalódás, a nap folyamán, meg kell, hogy hangot arc izmait.

Mikor a látható eredmények

Egyesek az eredmény figyelemre méltó a második, harmadik napon.

A maximális hatás elérése után két-három héttel.

Milyen helyzetekben használata Botox van a legnagyobb hatással?

Felhasználva ezt a gyógyszert, lehet megszabadulni:

 • korrekció glabellar vonalak, függőlegesen,
 • vízszintes a homlokán,
 • a ráncok a hídon, az orr,
 • a ráncok a külső sarkok a szemét.

De lehet megszabadulni a nasolabial redők, mély ráncok, a nyak, a Botox nem. A megoldás az, hogy ezeket a problémákat kell megközelíteni a komplex.

Alkalmas bármely életkorban eljárás

Mint egy ránc korrektor, a kábítószer-Botox jóváhagyott kozmetikai célokra kor 18-tól 70 évig.

De, hogy ellensúlyozza a nemkívánatos következmények (érdemes elolvasni a kritikákat figyelembe véve, ellenjavallatok), valamint, hogy a jó hatása, hogy az eljárás az optimális, hogy milyen életkorban kezdjük, hogy ezek az injekciók tekinthető a kor 33-35 éves, amikor a bőr elveszíti rugalmasságát.

Miután 55-60 év, az eljárást meg kell megközelíteni nagyon szándékosan, majd óvatosan, mivel ez növeli a mellékhatások kockázatát.

a használata Botox

Mi szükség van újra használni Botox a jövőben

Ilyen igény merül fel, de a plusz szempont. Ha a rajt után az injekció hatása tart, négy-hat hónappal, akkor hosszú idő után az alkalmazás továbbra is fennáll, hogy még egy évig, néha tovább is.

Megszüntetése után a a kábítószer-használat, a hatás fokozatosan csökken, a mozgás, az izom vissza a normális kerékvágásba. Az előny az a tény, hogy eltűnik, a szokás, a homlokát ráncolja, majd mozgassa a szemöldökét, ami a ráncok megjelenését arc.

Hatások, mellékhatások

Eljárás a kábítószer-injekciót Botox hatékonyan eltávolítja a ráncokat (szerint számos vélemény), illetve a várható bonyolult következmények közvetlenül nem kapcsolódik a kábítószer. Akkor keletkeznek, amikor a rossz injekció beadásának helyén vagy alkalmazási mód, rossz adag, nem vette észre, ellenjavallatok, vagy nem felel meg a sterilitás.

A legtöbb gyakran panaszkodnak:

 • érzés, a fájdalom, a beviteli terület a gyógyszer (1.3%),
 • a fájdalom a fej (5%),
 • az az érzés, zsibbadás az injekció beadásának helyén (kevesebb mint 1%),
 • allergiás reakciók ( 1%),
 • szemhéj duzzanat (1%).

Ritkán panaszok, hányinger. Ezen felül, ha a kábítószer-be felesleges, az arc jelenik meg a hatás a "maszk", azonban idővel (3-4 hónap), ezt kerül sor.

Vannak-e ellenjavallatok injekció? Bármilyen beavatkozás az emberi test, még egy ilyen egyszerű eljárás, mint a Botox injekciókat a ráncok, következményekkel jár. Vélemények, ellenjavallatok figyelembe kell venni a betegek.

Szóval, ellenjavallatok, hogy az eljárás:

 1. Az eljárás nem teszi az embereket a diagnózis a myasthenia gravis (izomgyengeség), hemofília (lassú vér alvadási).
 2. Az eljárás alkalmazása ellenjavallt a nők terhesség vagy szoptatás alatt.
 3. Még mindig esik tiltás alatt a betegek, akik bőr betegségek, krónikus tüdőbetegség, a vese-elégtelenség, bármilyen betegség, állapot romlása, valamint az idős emberek, akik a problémákat, a lágy szövetek.

A költségek a fiatalítás Botox

Gyakran kereslet injekciót, hogy a terület a glabellar redők, mind a külső sarkok a szemét.

Mennyire hatékony Botox kezelés fokozott verejtékezés (túlzott izzadás)

Botulinum toxin megakadályozza a kialakulását lendület, nem csak az izom, hanem a verejtékmirigyek, csökkenti az izzadást folyamat.

Miután szubkután Botox megáll az izzadás 3-nap.

az eredmény

Az eredmény az eljárás időtartama egy év. Hőszabályozás, a test nem törött, de a kábítószer is vezet egy továbbfejlesztett bőr állapota: úgy válik egyre hidratált.

Mivel az injekciót, a tenyér, láb, hónalj vagy a fájdalmas, akkor az eljárás előtt a bőr borítja kompozíció fájdalomcsillapító.

Eljárás ráncok Botox, annak ellenére, hogy a hatások, vélemények, ellenjavallatok, széles körben elterjedt, használata nem csak a lányok, mind a nők, de egyre inkább kezdett, hogy igénybe injekciók, a szépség, mind a férfiak. Alapvetően az emberek a kreatív szakmák, az emberek pedig a show-biznisz, mert az a személy, nekik jelzi a siker.

Összefoglalva, meg kell jegyezni, hogy a sikeres eljárások megszabadulni a ráncok Botox injekciók, így nem volt panasz, ezért nem vezettek katasztrofális következményekkel jár, csak akkor látogasson el egy engedéllyel rendelkező, illetve létrehozott szalonok, kórházakat, jó hírnevének, valamint vélemények, valamint tisztában kell lenni az ellenjavallatok, hogy az eljárás.

Támaszkodva nem szakemberek (aki elhanyagolja a tisztaság, megfelelő adagolás a gyógyszer), akkor fosztja meg magát az egészség, szépség.

29.08.2019