Korrekció a ráncokkal

Ráncok, a ráncok, a bőr, előforduló területek fokozott aktivitás, az arc izmait. A legjellemzőbb hely előfordulása a mimikai ráncokat - zóna a homlokomon, a szemöldökök között, körbe a szeme, a szája. Ellentétben a test izmait, arc izmait egy funkció – egyik végén vannak csatlakoztatva, a csontok, az arc csontváz, a másik szőtt a bőrbe. A csökkentés, az izmok, húzza a bőrt, felelős egy adott érzelem.

Korrekció a ráncokkal

A súlyos és mély ráncokkal két tényezőtől függ – a mértékét kifejező utánzó tevékenység pedig életkori sajátosságokat, a bőr.

A ráncok megjelenését arc nem mindig lehet megmagyarázni, csak az életkori sajátosságokat, a bőr, gyakran jelen van a fiatal betegek (25-30 év), hogy a szokás, hogy a homlokát ráncolja, emelje fel a szemöldökét, majd ránc a homlokon.

Az életkor következtében csökken a rugalmasságát, a bőr, a jelek, a ráncok marad akkor is, ha a relaxáció, az izmok. Súlyos arc tevékenység ráncok nem lesz elég mély, így látható a többi.

Injekciók típusú botulinum toxin Egy lehet az egyetlen módszer jelentősen csökkenti a súlyos ráncokkal, valamint a komplex terápia, hogy megszabaduljon tőlük teljesen. Ez az alapvető módszer a korrekció, a ráncokkal, anélkül, hogy a használható, amely további módszerek a kezelés nem hozza meg a sikert. Több, mint 20 éve, botulinum toxin injekció vagy az egyik leggyakoribb kozmetikai eljárások az esztétikai orvoslás.

Hogyan működik a botulinum toxin?

Ha fecskendeznek izmok, botulinum toxin blokkok megjelenése acetilkolin neurotranszmitter, amely végrehajtásához szükséges neuromuszkuláris átvitel. Az eredmény a számláló izomlazítás kapcsolódó ráncokkal. Az esztétikai orvoslás Oroszországban használt különböző típusú tartalmazó készítmények botulinum toxin.

A termelés a különböző gyógyszerek megvan a technológiai jellemzők – a különböző törzsek baktériumok, különböző módszerek, a megtisztulás, a stabilizáció. A mérési tevékenység, a drogok használata különböző biológiai vizsgálatokat, ebben a tekintetben, az egység a tevékenység eltérő lehet. Például, a korrekció a ráncok a terület között szemöldökét van szükség 13 20 EGYSÉG Botox pedig 30-50 NE Dysport. Ez a teljes beírt szám az eljárás a készítmény, az eredmény pedig a költség körülbelül azonos, míg az egységek minden gyógyszer lesz saját.

Eljárás

Aki jelezte, a korrekció, a mimikai ráncok, a botulinum toxin?

A Botulinum toxin injekció használják a korrekció glabellar ráncok ráncok a hídon, az orr, a szem körül (szarkalábak), a homlok fölött a felső ajak, illetve a nyak területén, valamint dekoltázzsal. A Botox injekció vagy Dysport ajánlott, nem csak a betegek, a már kialakult ráncok, de a fiatal felnőttek aktív kifejezések. Időben történő korrekció segíthet a beteg gyógyítására a szokás, hogy aktív utánzó mozgások, amely lehetővé teszi, hogy halassza el a ráncok megjelenését arc, illetve, ha rendszeresen végzett eljárások teljesen megakadályozzák a esemény

Aki nem használja a Botox kezelés?

 • Terhesség, szoptatás
 • Súlyosbodása a krónikus fertőzések
 • Allergiás történelem
 • Myasthenia gravis
 • Túlérzékenység injekció eljárások
 • Gyulladásos betegségek, a bőr
 • A közigazgatás antibakteriális készítmény, tetraciklinek, makrolidok, aminoglikozidok, legkésőbb 2 héttel a beavatkozás előtt
 • A gyógyszer túlérzékenység
 • Felesleges szöveteket, valamint sérv, a szemhéjak

Hogy ez az eljárás a botulinum toxin terápia?

A gyógyszer, valamint a szükséges egységek száma a korrekció egy adott területen, kijelöli az orvos a vizsgálat alapján, utánzó tevékenység pedig beállítások a beteg

Helyreállítási eljárások, valamint ajánlások

A beavatkozás után a terápia lehet egy kis fájdalom az injekció beadásának helyén, előfordulhat egy kis vérömleny. Ezek a jelenségek egyedül a több napja nem igényel további kezelést.

Ajánlások a beavatkozás után

 • Ahhoz, hogy aktív utánzó mozgások területén administration (a homlokát ráncolja, ráncos homlok) 1 órán belül a beavatkozás után
 • Kizárni alkohol belül 1-7 nap
 • Kizárni látogatások fürdők, szaunák, belül 1-7 nap
 • Ne érintse meg, nem nyúlik a helyén a gyógyszer beadása 1-3 nap
 • Hogy kizárja az aktív testmozgás belül 1-7 nap

Az eredmény pedig szintén az eljárások

Korrekció

A gyógyszer, folyékony megoldás, hogy fecskendezik egy fecskendőt a terület a vetítés az arc izmait, az a tevékenység, amelynek meg kell elhárítani. Általános szabály, hogy az eljárás nem igényel érzéstelenítést, mind a betegek tűri elég könnyen.

A hatás a gyógyszer kezdődik, körülbelül 3-5 napon az eljárást, és úgy tűnik, hogy csökkenti a tevékenység, az izmok, a kezelt területen. A beteg megjegyezte, nehézség, amikor a szemöldökét ráncolja, vagy ráncok a homlokán. Mivel az eltávolítás a Hyper-tónus, az izmok, a kisimítja a mimikai ráncokat, egyes esetekben teljesen eltűnnek. Az eredmény ez az eljárás becsült 10 14 napig, egyes esetekben igényel, kezelése kis adag gyógyszer.

A mély gyűrődések, szükség lehet további korrekciós eljárások, például a lézer visszatérő, vagy a többi. Ezek az eljárások a lehetőleg végzett, a háttérben a csökkentett utánzó tevékenység, ez az eljárás a terápia elsődleges.

A hatás a gyógyszer tart 3-tól 8 hónap, ez után az időszak után, a munka, az izmok teljesen felújított. Általános szabály, hogy az eljárás alkalmazása Botox vagy Dysport ismételni 2-3 alkalommal egy évben.

21.08.2019