Hogyan néz ki 10 évvel fiatalabb: arc torna a ráncok

Arc-torna egy különleges gyakorlat, hogy segít fenntartani az arc izomtónus. A Teremtő, hogy a díj tekinthető egy plasztikai sebész a Németország – Reinhold Benz. Aztán folytatta a munkáját Amerikai Carol Maggio, aki feltalált egy különleges "aerobic személyek számára". Ha napi szentelni 20-25 perc ilyen képzés, lehetséges, hogy megakadályozza az öregedés, megszünteti a ráncokat, valamint a kettős álla. Úgy tartják, hogy a hatékonyságát az ilyen gyakorlatok helyettesítheti a legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás a ráncfelvarrás. Továbbá nincs szükség Botox, illetve egyéb kezelések. Plusz egy másik – az osztályok arc torna rendezheti otthon.

arc torna

Arc-torna otthon – 5 szabályok

Mielőtt elkezdené képzés az arc izmait, meg kell tanulni öt aranyszabálya arc torna. Ezek nélkül nehéz lesz elérni a kívánt eredményt.

A tökéletes korban elkezdjük az edzést, – 25 év. 30 év után a torna legyen kötelező része az arc. Gyakorlatok kell gyakorolni minden egyes nap. Ez a legjobb munka a reggel. A torna a fő szerepet játszott a rendszeresség, hatékony módszer. A kezdés előtt, osztályok, válassza ki a megfelelő természetesen a neves edző folyamatosan, majd kövesse a szabályokat. Nem kell az első nap, hogy egy nehéz teher az izmok az arcon. Jobb, ha fokozatosan egy kisebb, egy nagyobb mennyiségű testmozgás. Arc-torna úgy kell elvégezni, hogy tiszta a keze. A bőr megkezdése előtt az edzés meg kell tisztítani, egy puha tonikot.

A hatást gyakorolja, nem lesz észrevehető az első ülésen. A kontúr, az arc szigorodtak 15-20 nap a napi edzés. A ráncok kezd eltűnni legkorábban 2-3 hónap. Aztán egy személy szerez egy gyönyörű színű, egészséges ragyogást, arca lesz több rugalmas.

Otthoni gyakorlatok ráncokkal, vagy Mint 50 nézni 35, előtte-utána fotók

Bizonyítottan hatékony anti-aging hatás arc torna. Fejlett sok anti-aging technikák. Ez az anti-aging gyakorlatok történik szakaszában. Különböző részei az arc fokozatosan bemelegedjen, jó állapotban vannak.

  1. Soha. A mutatóujj zárva vannak, a terület a szemöldökét. Nagy elhelyezni a külső széle a szem. Kiderült, hogy a kerület formájában pontot. Valaha kell szorosan közel. Akkor a mutató ujj a szemöldökök között emelt felfelé. Nagy is költözött, de az irányt a füle. A gyakorlat kell tenni, mintegy 40 másodperc. Az eredmény: eltűnik duzzadt környékén, a szemek, a hang, a felső, mind az alsó szemhéj növeli, fiatalítja a bőrt, eltávolítja a fáradtság jeleit.
  2. Homlok. A hüvelykujja alatt rögzített az arccsontja. A többi ujj a palm kerülnek át a felső görbe a szemöldökét. Szemöldök kell emelni, s az ujjait le a földre, amely egy ellenállás. Egy ilyen rendelkezés rögzíti 30 másodpercig, majd az arc izmait lazítani. Az eredmény: egy hatékony megelőzés ellen a ráncok a homlokán, eltűnik keresztirányú ráncok, a szemöldökök között, illetve a hosszanti redők, megszünteti a túlnyúlás, a felső szemhéj.
  3. Alsó szemhéját. A mutatóujj alá kerülnek az alsó szemhéjak, az ostor sor. Akkor kell kancsi s olyan magas, mint lehetséges. Arccal húzta elő, s vállára húzta vissza. Látnod kéne az ellenállás. Tartsd ezt a pozíciót 30 másodpercig. Az eredmény: fokozatosan eltűnnek, sötét karikák, táskák vannak a szemed alatt.
  4. Arc. Mutatóujjával nyomja meg a kiálló része, az arca közepén. Az ajak flush van Csomagolva, hogy a fogak. Most kell ábrázolni a közbevetés "Ugh!", amit mondunk, amikor hivatkozva, hogy valami kellemetlen. Ezért szükséges, hogy mosolyog, de csak a középső része a száját, nem próbál csatlakozni. Az ujjak kell érezni a mozgás az arca. Ugyanezt 20-szor. Az eredmény puha, feszes arc.
  5. Orr. Az orr kell felfogni, a mutatóujja meg a hüvelykujja. A mutatóujj a második kéz, az orr csúcsától emelkedik. Felső ajkát, hogy húzza fel, illetve le a feszültséget néhány másodpercig. Csinálni a gyakorlatokat, orr 40-szer. Az eredmény: az orr jó állapotban van, nem növeli ennek eredményeképpen az öregedés (az a tény, hogy az orr nő az egész élet – ez egy bizonyított tény).
  6. A szája sarkában. Ajkait szorosan összeszorította, a sarkok, hogy húzza befelé. Mutatóujjával, hogy a masszázs a bőr, fel-le, anélkül, hogy felemelné őket, a szája sarkában. Masszírozó 40 másodperc. Aztán, szinte anélkül, hogy kinyitotta a száját, hogy a hőmérséklet a levegő pedig, izmok ellazulnak. Az eredmény: Egyik ismérve a kor – a szája sarkában, sajnos lefelé. Ez a hiányosság könnyen megelőzése, illetve megszüntetése, ezzel az egyszerű gyakorlat.
  7. A kötet a száját. Mutatóujját, hogy húzza meg a külső széle a lip alapján a belső. Ujjai a javításhoz a "csavart" ajak középen, majd óvatosan egyenesítse ki, mindkét oldalról. Az eredmény: az ajkak terjedelmesek, sima, rugalmas felhasználása nélkül, a különleges fillér.
  8. A nasolabial redők. Ajkát nyomta olyan szorosan, amennyire csak lehetséges, az íny, majd megjelenik a formában egy ovális vagy hosszúkás, "O" betű. A mutatóujj alkalmazzák, hogy a szája sarkában. Akkor mozognak az ujjai fel az orrát szárnya, majd visszazuhan. A mérföldkő mozgalom – nasolabial redők. Az eredmény: az eltávolítása még a mély ráncok között az orr, az ajkak.
  9. A kontúr, az arc. Nyitott szájjal, felső, illetve alsó ajak megnyomása szorosan, hogy a fogak, valamint csomagolt be. Ebben a helyzetben kell ötször lassan nyissa ki, majd csukja be az állkapcsát. Aztán tartsd a szádat csukva, enyhén emelje fel a fejjel. A javításhoz pár másodpercig ebben a helyzetben, ellazítja az izmokat. Az eredmény: tiszta körvonalai ovális arcát, állát, hogy megszabaduljon a kettős álla.
  10. Nyakát, állát. Egyik kezét tegye a nyakába, majd egy kis lökés, a másik, hogy dőlj a falnak. Emelje fel a fejét, mosolyog. Miután ezt a nyelvét, hogy elérje a az orra hegyét, majd nyomja le a falon. Ismételje meg a mozgást 30-szor, hogy mindent ugyanabban a helyzetben. Ahhoz, hogy a gyakorlat egy másik, 30-szor, elfordítja a fejét, a bal pedig 30-szor, hogy az nem igaz. Az eredmény: jobb kontúr az álla, állkapocs, szigorodtak nyak, illetve eltűnik a dupla álla. Az előtte-utána képeket lehet győzni még a megrögzött szkeptikusok, hogy az arc a torna nem csak időpocsékolás, de hatékony anti-aging gyakorlatok az arcát.
hogyan kell csinálni a gyakorlatokat, az arc

A torna arcát Anastasia B. – 13 gyakorlatok a ráncok ellen

Ezek a technikák képzéseket Anastasia B. felhívott a leckét "Super arcát". Ez magában foglalja 13 gyakorlatok. Mire ők csak 8 perc naponta kétszer. A végén, 16 perc, amely biztosítja, hogy az arca fiatal, gyönyörű illik.

Után 2-3 hónappal a leghatékonyabb anti-aging technika bude van, vagy inkább – az arcon. A ráncok fognak kezdenek halványulni, a bőr, az arc, nyak lesz, sima, ránctalan, arc körvonalát lesz felzárkózni. A szemek, ajkak, arccsontja még hangsúlyosabb, eltűnik a jeleket a rozácea. A videó Anastasia – részletes útmutatást, hogyan kell csinálni, anti-aging gyakorlatok arcát.

Technikák arc torna bővelkedik. Úgy tervezték őket, jól ismert edzők, ők pedig nagyon népszerű bárki, aki meg akarja menteni az ifjúsági, majd a frissesség a bőr. Ez ilyen egyszerű – 20 perces gyakorlatok az arc, nem a Botox.

12.08.2019