Botox injekciók, hogy megszüntesse a ráncokkal

Próbáltunk több száz krémek, akinek a gyártó azt ígérte, hogy a ráncok nem fognak eltűnni, de még mindig látod őket, az arcodon? Kell egy komolyabb akció, de ezt az időt kérjük, legyen türelemmel, majd alaposan tanulmányozza a funkciók ellenjavallatok, mint egy új részét frusztráció!

Kozmetikus

Botox kezelés alatt alapján A típusú botulinum toxin azzal a kiegészítéssel, albumin emberi plazma, vagy a nátrium-klorid. A kifejlesztett eszköz, az Amerikai cég néhány minőségi társaik. Botulinum toxin átmeneti bénulást okoz az izomrostok. Mivel ez a hatás a kezelt tortikollisz, kancsalság, blepharospasmus.

Alkalmazás kozmetikus

A Botox kozmetikai használt sima ráncok. Az idegméreg gátolja az idegi impulzusok, mert az izmok összehúzódnak. Ennek eredményeként, a "hideg", a bőrön át őket nyugodt marad helyhez kötött során érzelmi beszélgetés, nevetés, sírás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy utánozza, hogy összehangolják a ráncok megelőzése érdekében a megjelenése új ráncok.

Botox kisimítja a ráncokat a homlokán, a szemöldöke, a sarkokban a szemét. Az alsó része az arc, csökkenti a nasolabial redők, szétteszi a báb szálak közelében, az ajak.

A gyógyszer képes elsimítani bizonyos helyeken az állát, nyakát, decollete. Ez lágyítja a kemény szögek, az állkapocs, csökkenti izzad a hónalja.

Az előnyök, hátrányok, a módszer

Korrekció izzadás arcon a ráncok Botox egy ülés. Az ügyfél nem kell sokáig az eljárás előkészítése, komolyan korlátozza magát utána. Egy vékony tűvel a fecskendőt, majd egy pillanat alatt érzés, zsibbadás nélkül érzéstelenítés. Sebeket nem jelennek meg, még akkor is, amikor foglalkozik az érzékeny bőr a szem körül.

A fő hátránya, Botox eljárások a ráncok tekinthető átmeneti. Már elmúlt 7-8 hónapban a gyógyszer teljesen kiürül a szervezetből. Ezt követően ismételt injekciók van szükség. A korral összefüggő változások a bőr, nincs kitéve a korrekció idegméreg.

Az eszköz nem képes arra, hogy megszüntesse a statikus ráncok, öregségi foltok, megereszkedett bőr. A hátrányok közé tartoznak továbbá a magas költségek a módszer. Átlagos ára injekció – 300 rubel per egység.

Ideiglenes abszolút tilalmakat

Korrekció a ráncokkal a botulinum toxin biztonságos, egészséges test. A megfázás, súlyosbodása, a krónikus betegségek, a kritikus nap, el kellene halasztani a műtétet. A kozmetikai célú foglalkozásokat tartanak a gyermekek számára a 18 év. 65 éve, a gyógyszer hatásossága minimális lesz.

Abszolút ellenjavallatok a következők:

Botox
  • cukorbetegség;
  • onkológiai betegségek;
  • mentális zavarok;
  • terhesség;
  • szoptatás.

A doktor úr elhalasztja a munkamenet, amíg a teljes eltűnése a sérülések, karcolások, pattanások, bőrkiütések. Injekciót nem vont területeken a mol különböző méret.

A lépést az eljárás

Az előzetes konzultáció, az orvos megvizsgálja a bőr, az izmok, az határozza meg, hogy a mélység kifejezés ráncok. Ez azt mutatja, hogy az ügyfél expozíció Botox, beszél, az eredmény, debunks a mítoszok, a kábítószer. További, a dátum az eljárás. Addig tilos az alkohol, a gyógyszer, hogy vékony a vér.

Az ülésen az ügyfél a széket. A esthetician dörzsöli a bőrt fertőtlenítő oldat, azt mondta, pont injekció. Ezután hígított a gyógyszer sóoldattal. A ráncok a homlokán, szükséges 30 egység az alapok a szemöldökét – 25 egység alatt szemöldökét – 5 egység a külső sarkok a szemem, mint 12 egység minden irányban. Injekciók végzett fecskendővel egy vékony tűvel. Más eszközök szükségesek.

A szabályok megszilárdítsa az eredmények

Az ülést tart 15-40 perc. Közvetlenül az injekció beadása után, az ügyfél úgy érzi, egy kis zsibbadás, az arc. De a végeredmény csak akkor jelenik meg, 5-6 nappal a beavatkozás után. Ebben az időben, van rendelve a második konzultáció. Az orvos megvizsgálja a bőr, ha szükséges, bevezeti kiegészítő egység alapok.

Ez alatt a néhány nap tilos, hogy hirtelen fej mozgását (különösen az első időben). Ne DÖRZSÖLJE az arcát, a kezét, alkalmazza a maszkot, hogy éget a pattanások. Még két hétig marad tiltott:

  • mély masszázs, arc-nyak;
  • egy látogatás a fürdő, a szauna;
  • tánc órák, sport;
  • a gőzölgő a bőr, az izmok, alakformálás;
  • mechanikus vagy kémiai hámlasztás.
Előtt, majd az injekció beadása után

Recepció, anabolikus szteroidok, jelentősen csökkenti az expozíciós idő, hogy a botulinum toxin.

Lehetséges szövődmények

Botox népszerű, hogy megszüntesse, valamint megakadályozza a ráncok miatt a szelíd hatása. Az ülésen az ügyfél úgy érzi, csak egy kis bizsergés, égő érzés, szárazság. Ez a reakció tekinthető normálisnak. Elmúlik magától 2-3 napon belül.

Teljesíti a feltételeket, a sterilitás, az orvos bevezeti a fertőzés a bőr alá. Ez a szövődmény a fájdalom az injekció beadásának helyén, láz, egy állapot, Általános gyengeség. Kezelés a gyógyszeres kezelés.

Botox ráncok okozhat specifikus mellékhatások. Hibás adagolás, de egy rosszul kiválasztott pont injekció, ami vérömleny, ödéma, pecsét, a bőr alatt. Néha van egy maszk hatása, aszimmetria, az arc. Az ilyen szövődmények nem lehet korrigálni. Az ügyfélnek meg kell várni, amíg a méreg nem választódik ki önállóan.

26.07.2019