Korrekció, függőleges ráncok: Botox, töltőanyagok, illetve egyéb módszerek

A legegyértelműbb, a korral összefüggő változások nyilvánul meg az arcon. Ráncok a szeme körül, a homlokon, függőleges ráncok felett a felső ajak a fő öregedés jeleit, amelyeket meg akar szabadulni a nő az első helyen.

Korrekció a táskáját-string ráncok

Miért függőleges ráncok

A ráncok a felső ajkán, a súlyossága növekszik az életkorral, a továbbiakban függőleges ráncok. A fő oka a megjelenés, a veszteség, a bőr rugalmasságát, valamint izomtónus, a száj terület.

A fiatalok, az izmok, valamint a szövetek a száj körül folyamatosan jó állapotban. Kezdve a harminc éves, a bőr elkezd veszíteni részecskék természetes kollagén, elasztin, amely ahhoz vezet, hogy a kialakulását nasolabial redők (függőleges ráncok), a mulasztás a száját.

Az intenzitás a kóros folyamatot több tényező határozza meg:

 • egyedi, jellegzetes gesztusok;
 • a rossz szokások (Dohányzás, alkohol, drog);
 • control a tisztaságot, az egészsége a bőrt.

Is alkotó függőleges ráncok felett a felső ajak miatt állandó megterhelést jelent a körkörös izmok a száját. Az izomrostok az állandó feszültség: enni, beszélni, nevetni, majd kifejező más érzelmek.

A kötegek körkörös izmok nem csatolt csontszövet, ami kisebb stressz vannak nyújtva.

Leginkább fogékonyak a korai megjelenését függőleges ráncok felett a felső ajak a beteg, akinek a szakmai tevékenységhez kapcsolódó aktív működését, a körkörös izom (énekes, zenész, tanár). A kockázati csoport is tartalmazza:

 • a betegek, akik drasztikusan csökkent tömeg tömeg — nem kövér a terület ajak hozzájárul ahhoz, hogy a elvékonyodása, szövetek, ráncok kialakulását;
 • a betegek egy örökletes hajlam;
 • élők kedvezőtlen környezeti feltételek;
 • betegek pajzsmirigy betegségek, zavarok az idegrendszer.

A folyamat felgyorsítása érdekében kialakulását függőleges ráncok gyakran éjszakai műszakban (alváshiány), elégtelen érdekel a bőrt (hiánya hidratáló, tisztító), hiperaktív arckifejezés, a túlzott alkoholfogyasztás, Dohányzás, elégtelen táplálkozás (vitaminok hiánya), élő környezetvédelmi szempontból hátrányos helyzetű területeken, tartós ultraibolya sugarak, gyakran használja a rágógumi.

Módszerek, hogy megszüntesse táska-string ráncok

Módszerek korrekció

Módszerek megszüntetése függőleges ráncok, változatos, de a közös cél — a megszüntetése, a kiváltó okok függőleges ráncok, valamint megakadályozza a romló az a probléma, annak előfordulása a jövőben.

Fontos: csak a szisztematikus megközelítés, hogy a problémák megoldásában segít a pozitív hatás elérésére, korrekció, függőleges ráncok gyorsan megoldani az eredmény sokáig.

A kezdeti szakaszban a formáció, a ráncok a száj körül, egyszerűen enyhíthető a segítségével kozmetikai termékek, készítmények által létrehozott, a recept a hagyományos orvoslás. A későbbi szakaszában a fejlődés, a ráncok a száj, az arc azzal a céllal, hogy annak megszüntetése vagy használt radikálisabb módszerekkel kozmetikus.

Gyorsan vissza hang arc izmait, kisimítja a függőleges ráncok az ajkak segít a következő kozmetikai technikák:

 1. Mezoterápia, biorevitalization, kontúr-korrekció — támogatja a manipuláció, a bőr alatti injekciót hialuronsav, vitaminok, mikroelemek. Azt is, hogy helyes a problémás területek a bőr alá típusú töltőanyagok alapján hialuronsav. A végeredmény ezek a technikák a töltelék, a kis ráncok, normalizálás, a vérkeringést, a táplálkozás, a szövetek, javítása hangot ad, majd a bőr rugalmasságát az arcát.
 2. Injekciók, gyógyszerek alapján létrejött a botulinum toxin, Valamint idegméreg . Botox a függőleges ráncok alapján a megkönnyebbülés, az idegi impulzusok a körkörös izom, a száj, enyhíti a begörcsölt izmok. Ennek eredményeképpen a bőr a száj körül, az simított, függőleges ráncok eltűnnek.
 3. Fraxel — eljárás-mért feldolgozás lézersugár, hogy bizonyos területeken a bőr. A lézeres kezelés serkenti a bőrsejtek regenerálódását, a szintézis a részecskék a kollagén, elasztin, a mélyebb rétegek a bőr.
 4. A "ELOS" ez a kombináció a két fajta energia: lézer energia rádiófrekvenciás hullámok.
 5. Megerősítés — növeli az erejét, a bőr felett, a felső ajak különleges szál (mezo-szál). Ők vezették be a vonal között, ajak, orr. Az első, a rugalmasság, az izmok tulajdonítanak a masonite, majd a kollagén alapja, hogy növekedni fog. A módszer a megerősítés — az eljárást meg kell ismételni. Gyakoriság — minden három-hat hónap.

A típusú használt gyógyszerek

Attól függően, hogy az eljárás típusa korrekció, függőleges ráncok egyre bizonyos gyógyszerek:

 1. Függőleges többi ránctalanító töltelék.
 2. Botox.
 3. Mezoterápia.
 4. Bioreinforcement lehetővé teszi, hogy elérjék a maximális hatást, a megújulást.
 5. A készítmények a PRP, készülnek alapján a beteg saját szöveteket.
Injekciók, gyógyszerek

Jelzések vagy ellenjavallatok

Függőleges ráncok felett a felső ajak nem csak hozzá, életkor, de arckifejezése sivár, fáradt, kissé irritált. Az esztétikai oldalon a probléma függőleges ráncok a száj körül a fő jelzések manipuláció a korrekció.

Ellenjavallatok az eljárás megszüntetése függőleges ráncok:

 • az állapot, terhesség, szoptatás időszaka;
 • egyéni intolerancia, hogy az alkalmazott gyógyszer;
 • krónikus betegségek akut formában;
 • az érzékenység a bőr;
 • gyulladás oldalak a bőr, amelyek azt tervezik, hogy végezzen a korrekciós eljárás;
 • vér betegségek, rák patológia;
 • antibiotikumok;
 • az eljárás kémiai vagy lézeres hámlasztás végzett a nap előtt.

Mellékhatások, valamint a szövődmények

A legtöbb esetben a korrekció, függőleges ráncok nem, mert a beteg mellékhatásokat, amelyek súlyos szövődmények. Nagyon ritkán, kivételes esetekben előfordulhat, hogy fokozott fájdalom a kezelt bőr, fejfájás, egy érzés, irritáció. Az injekció töltelék okozhat, duzzanat, véraláfutás. Hét nap után, ezek a kellemetlen tünetek fog múlni.

Technika korrekció az eljárás

A pozitív hatás korrekció, függőleges ráncok attól függ, hogy szigorú betartása az elsődleges, mind a folyamatok:

 1. A beteg kap egy orvosi konzultációt, amelynek eredménye határozza meg a fajta korrekciós eljárás, előkészítése, végrehajtása.
 2. A bőr az arcán, mielőtt az eljárás előkészített, megtisztított kozmetikumok. A bőr maszatos különleges az alkalmazó érzéstelenítés. Krém feldolgozni kívánt területeken a bőr, majd borított szalagot. Egy idő után van egy érzéstelenítő hatása.
 3. A kiválasztott gyógyszer töltelék alapján (hialuronsav) a bőr alá adott injekció segítségével egy vékony tűvel vagy egy rugalmas kanül.
 4. Minden cselekvés egyértelmű kell, hogy legyen. Mindenekelőtt dolgozza fel a kontúr a száját.

Fontos: ha a kontúr, az alsó ajak nem változik, úgy kell tekinteni, mint egy megelőző intézkedés.

Egész eljárás korrekció nem több, mint egy óra.

Néhány nappal az arcát a beteg lehet, duzzadt, fájdalmas, tapintása az injekció töltelék. Ha a gyógyszer beadása egy tűvel az injekció beadásának helyén lehet zúzódás.

A várt hatás

A várt hatás

Távolítsa el a függőleges ráncok felett a felső ajak lehet, feltéve, egy átfogó megközelítés alapján három alapvető elvek:

 • rendszerességgel (minden eljárás szerint végzett egy bizonyos rendszer);
 • pontosság akció (bőr fölött a felső ajak nagyon zsenge, vékony), minden óvatlan mozgás, rossz gyógyszer nem csak fokozza egy létező probléma, de azt is, mert számos mellékhatás.
 • fokozatosság (a gyógyszer választott a szubszidiaritás elve szerint-egyre nagyobb a hatása az aktív komponensek). A folyamat során a korrekció ellenőrzése alatt a dinamika változás. Ha szükséges, lehet, hogy a beteg a felajánlott hatékonyabb, agresszív korrekciós eljárás.

Csak egy átfogó megközelítés, hogy a probléma függőleges ráncok segít elérni a pozitív eredmények: teljes megszüntetése ráncok, illetve a ráncok a száj körül, fokozza rugalmasságát bőrt, elősegíti a bőrsejtek regenerálódását.

02.07.2019