Gyakorlatok a ráncokkal: egy komplex fiatalító otthoni torna

A termékek a megújulást, az arc nincs most túl sok. Ez pedig kozmetika, kozmetikai kezelések, valamint a hagyományos recepteket. Minden nő úgy dönt, amit a legjobban megfelel neki. De meg kell figyelni, hogy a gyakorlatok, a megújulást. Elvégzése egyszerű gyakorlatok, nem fog sok időt, de semmi sem fog kerülni. Az eredmény ugyanaz, ha rendszeresen jelennek meg, gyorsan meg lesz elégedve.

Arc torna

Általános információk a gyakorlatok a ráncokkal

A szerzők a tanfolyamok a torna, az arc, az az ígéret, hogy a segítségével ezeket a gyakorlatokat, akkor létrehozhat egy gyakorlatilag új megjelenés anélkül, hogy a plasztikai sebészet. Ez természetesen túlzás, de, hogy javítsa a megjelenését a bőr állapota nagyon alkalmas. Célszerű kezdeni a 30-35 év, amikor az első negatív változások. Módszerek nagyon sok tárgyalás lehetséges, hogy válasszon egyet, vagy kettőt, vagy akár összeállítása valamit a kedvenc teszi, hogy a legjobb hatást gyakorolja.

Ha a torna a ráncok rendszeresen, jelentősen javítja a megjelenését,

Minden rendszer a képzés rosszabb, mint az, ha a gyakorlatokat helyesen, nem lesz pontos. Sőt, ugyanaz a felelős a szervezet számára. Ennek eredményeként a rendszeres működését az izmokat, növeli a vér áramlását a bőr, aktiviziruyutsya a kínálat oxigént, tápanyagokat. Ennek következtében, serkenti a szövetek regenerálódását, a sejtek szintjén, a termelés a kollagén, elasztin. Észrevehetően feszesebb arc körvonalát, eltűnnek, zúzódás, duzzanat van a szeme alatt eltűnik finom ráncokkal. Ez egy közös hatás. De lehetséges, hogy összpontosítson, különösebb probléma, például a mély ráncok az orrát, keresztirányú homlokán a ráncok, a második az álla.

Ha a gyakorlatokat helyesen, romlása, a megjelenés nem lesz pontos

Edzés előtt szükséges, hogy távolítsa el a sminket, majd megigazítom a hajam

Hogy végre komplex nem tart tovább 20 percnél. Nagyon fontos, releváns pszichológiai támogatást. Kezdő gyakorlására, meg kell vizsgálni, hogy nincs-torna nem működik együtt a Dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, hóbort, gyorsétterem, krónikus alváshiány. Pre-felülvizsgálat a diéta, életmód.

Gyorsétterem

Nem gyakorolja, az nem segít, hogy javítsa a megjelenését az arcon, anélkül, hogy összetett, az életmód megváltozása, így elkerülhető a káros szokások

Leírás a meglévő komplexek

Módszerek fiatalító arc torna sok. A legtöbb fejlett külföldön, de nemrég megjelent az orosz. Jobb, ha inkább több meghatározza, hogy megtalálja a magának megfelelő, nem pedig azonnal megragad egy.

Légzőgyakorlatok

Plusz a technika, a maga egyszerűségében, átfogó megközelítés. A folyamat nagyon fontos a helyes légzés. A tüdő szükséges, hogy teljesen engedd ki a levegőt, majd, mint egy mély, gyors, éles levegőt. Kilégzés száját, ugyanakkor erősen húzza be a hasát. Várj 8-10 másodpercig, hogy új levegőt.

Légzőgyakorlatok a harcot a ráncok ellen nyújt figyelemre méltó eredmények

Abban az időben a lélegzetet tartani következetesen végig az aktív pontok az arcon, — szemöldök között, külső-belső sarkok a szeme, templomok, oldalán az orr, a sarkok, az ajkak, a tragus, rögzítés az alsó állkapocs. Ez alatt a 8-10 másodperc vannak megszorította az ujjaimat, ami egyfajta lüktetés. Minden pont kell, 10 ismétlődik.

A legtöbb ismert gyakorlat a "Csúnya arca". Ajkai össze kell gyűjteni egy cső, szemét, hogy nyissa ki a lehető legszélesebb körben. Aztán az ajkai leesik miatt a feszültség, az izmok az arcon, az orr, a szem emelkedik fel. Ebben a helyzetben, amennyire meg tudtam dugd a nyelved, hogy dolgoznak az izmok, a nyakát, állát. Megőrizni a pozícióját, 8-10 másodperc.

"Csúnya grimaszt" — a leghíresebb gyakorlása a komplex légúti torna a ráncok

Hogy fokozza a hatást, hogy a póz "oroszlán" méterre egymástól majdnem váll széles, kezek többi fölött, a térdem, a medence kissé hátrafelé. Feje tartja egyenesen.

A gyakorlat végén az alsó állkapocs kiáll előre, amennyire csak lehetséges, miközben lassan álla emelte fel a mennyezetre. Kéz szorult vissza, a lábam nem felemelte a földről. Ebben a helyzetben meg kell, hogy tartsa 6-8 másodperc.

Ellen gyakorlatok arca

"Bulldog" arca sok régi, mind vizuálisan, hogy az arc durva. A gyakorlatokat végzik állva vagy ülve. Az edzés után lehetőleg egy órán belül visszavonja az aktív kifejezések.

Megereszkedett arc sok idős nő, ők pedig nyilvánvaló korai életkorban

 • Képzeld el, hogy sírni fog. Alkalmazása erő, alsó ajak sarkok a lehető legalacsonyabb. Miután elérte a korlátot, a fix pozíció 5-7 másodpercig.
 • Nyisd ki a szád, felfedve a fogak. Csatolja azokat a tippeket a mutatóujjával. Próbálja meg, hogy velük együtt, a változó izmok az arcon.
 • Száját húzza csőbe húzza az arcod sokat. Tartja a száját mozdulatlan, lazíts egy kicsit.
 • Szorítsa meg egy ceruzát vagy más tárgyat a hasonló alakú csak az ajkait, anélkül, hogy a fogak. Két percen belül folyamatosan rajzolni, írni a levegőben semmit.
 • Öleld át magad a kezét a vállára, az ajkak tömöríteni egy sort. Lassan belélegzése, egyszerre húzza vissza a fejét. Miután elérte a korlátot, húzza a száját egy cső zárja a pozíciót 4-5 másodperc.
 • Nyitott szájjal, közel fogak, ajkak. Szúró ki az állát többi a tenyerében. Mozgassa az alsó állkapocs előre-hátra, az ellenállás leküzdése.
 • Maximálisan felfújja az arcát, egyre nagyobb a szája levegő. Csatolja őket a tenyerében, nyomja le. Ellenállása következtében az izmok az arcon, a levegő marad a szája.
 • Nyomja meg az ujjaival nasolabial redők. A szája nyitva, viszont fedezze a száját a felső, mind az alsó fogak.
 • Tedd az ujjad alatt az arccsontja. Mosoly a lehető legszélesebb körben. Fix ebben a helyzetben 5-7 másodpercig.
 • Emelje fel a fejjel, kilóg a. Felső ajak terjed az alsó. Lassan fordítsa el a fejét.

Gyakorlatok arca sokat, akkor válassza ki a maguk számára a leghatékonyabb 3-5

Ha fut, mint arca válasszon 4-5 gyakorlatok egy napi 10-12 ismétlés. Fenntartása izomtónus elég hetente háromszor ismételje meg őket 5-6 alkalommal.

Tibeti torna

Kritikus run-time komplex — körülbelül a reggel hat óra. Gyakorlat csinál szigorúan naponta, a megadott sorrendben. Lehet előre alkalmazni, hogy a bőr olaj vagy krém masszázs. Kiindulási helyzet — hát egyenes, lábak feszül egymásnak. Minden gyakorlatot meg kell ismételni 8-szor.

Abban az esetben, ha a Tibeti gyakorlatok rendkívül fontos a testmozgás

 • A Phoenix kitárta szárnyait. Ecset erőteljesen dörzsölni, felmelegedés. Aztán, egy erőfeszítés, összehozza, emelje fel a szemöldökét. Fedezze szemet tenyér, 8-szor könnyen parancsára. Anélkül, hogy a kezét, nyisd ki a szemed, nézz fel-le, jobbra-balra forgatni mindkét irányban.
 • A Phoenix az ég. Az első három ujját a vezetés egy csipet, fogd meg a bőr, a közepén a szemöldökét. Lassan megy keresztül, ami egy "hullám", a mozgó először az egyik, aztán a másik oldalon.
 • Phoenix nyugdíjas. Hüvelykujj préselt, hogy a külső sarkok a szemét. Enyhe nyomással a vezető, hogy a templomok, meg vissza.
 • Phoenix tisztítja tollak. Ecset tapló, felmelegedés. Aztán nyomja meg a palm az arcát, ami lefelé vezet végig az arcát, állát, hogy a központ az álla.
 • A dal a Phoenix. Palm összecsukható csónak, becsukta a száját, orrát, úgy, hogy a hüvelykujja volt az arccsontját, az index volt a szárnya, az orr. Nyisd ki a szád, a lehető legszélesebb körben, majd húzza ki a nyelvét, forgatni mindkét irányban, kopog a száját.
 • Phoenix jade ivóvíz. Kiindulási helyzet — ugyanaz, mint az előző edzés. Ajka hajtogatott cső húzta mindkét irányban, fel-le. Majd szorítsa meg a szál.
 • Phoenix megfelel az ellenség. A tenyerében dörzsöli elhelyezett szinten a solar plexus. Egy pillanatra enyhén dobol az arca, a keze ügyében.
 • Phoenix tollászkodás. Ujjai fésüli a haját, elölről hátrafelé a halántékához, majd homlokához, hogy koronáját, a tarkó.

Japán gimnasztika

Úgy is ismert, mint a "masszázs Asahi". Két részre van osztva típusok — teljes test masszázs, shiatsu (hatása a specifikus pontok). Az amatőrök a második gyakorlat erősen ellenjavallt. Hogy végre a gyakorlatokat, csak a mutatóujj, középső ujj. Kell használni a masszázs olaj, vagy kézkrém. Nem kell elvégeznie egy meghatározott teljesen válasszuk az egyes gyakorlatok a legtöbb problémás területek. Kiindulási helyzet — fekszik vagy ül. Push — észrevehető, de nem fájdalmasan.

Japán gimnasztika a ráncok volna összpontosítani, egy vagy több a problémás területek

 • Arc. Erősen szorítsa az állát, kinyitotta az alsó fogak. Felső ajkát, hogy ne mozogjon. Kijavítani a helyzetben, lassan számol öt.
 • Az álla. Alacsonyabb az álla a mellkasához, számolni tízig. Lassan fordítsa az arcát. Tartsa a feje egyenes, mozgó oldalra kiálló alsó állkapocs.
 • Soha. Közel szeme, enyhén húzza meg a bőrt a külső sarkok, hogy a templomok. Forgassa el a szemgolyók mindkét irányban, 10 alkalommal, hogy "nézz" fel, le, oldalra, üti a földet a szélsőséges helyzetben 5 másodpercig.
 • Ajka. Nyitott szájjal, közel fogak, ajkak. Tartsd meg a pozíciót 15 másodpercig. Ajkai, hogy tegyék le a csövet, húzza előre. Próbálja meg a lehető legszélesebb körben, hogy nyissa ki a száját, amennyire csak lehetséges, miközben őket helyhez kötött.
 • Homlok. Egy erőfeszítés nyomta az ujjait, hogy a templomok, csukott szemmel, lassan forgatni őket. Lehető legszélesebb körben, hogy nyitott szemmel, emelje fel a szemöldökét, szimulálva döbbenten. A felső helyzetben kell állni, még 5 másodpercig. Tegye ujjait a homlokán, próbálja emelni a szemöldökét, leküzdve az ellenállás.
 • A nasolabial redők. Nyomja meg az ujjait, hogy a szárnyak, az orr, a erőfeszítést, tovább le, amely leírja egy arc, hogy a szája sarkában. Nyomja meg az ujját az orra alá, lassan kör az ajak kontúr.
 • Az ovális arc. Tömöríteni a pofák, a sarkokban a száját, hogy a kezét, hogy a lehető legnagyobb mértékben. Lassan emeld fel a fejed, tilt, hogy az oldalon. A push to trace ujjait, a kontúr, az arc, a mozgó alulról felfelé.

Pont torna

Biológiailag aktív pontok az arcon nagyon sokat. A hatás shiatsu csak csodálatos, de anélkül, hogy megfelelő képzési jobb, ha alkalmazzák az eljárást, hogy a szakember.

Masszázs is részt csak egy szakember ezen a területen, a laikus is könnyen sérülni

Általános szabályok pont a torna:

 • ne feszítse meg a bőrt;
 • pozíció az ujját merőleges a pont, ahol az érintett;
 • ne nyomja túl erősen, csak addig, amíg fény fájdalom;
 • ne lépje túl az ajánlott expozíciós idő (maximum 5-7 másodperc);
 • mozgatni, felülről lefelé, a homlokodon, hogy az álla.

Alapvető masszázs lehet tölteni, függetlenül:

 • Három ujj minden kéz nyomta, hogy a régióban a "harmadik szem". Mozgás körülbelül 0,5 cm az oldalon, majd nyomja meg újra a gombot. Leírja, hogy egy sima arc, hogy elérjük a templomot.
 • Nyomja meg az ujjait, hogy a közepén a szemöldökét, egy kicsit szorítani. Csapok át az első szemöldök külső sarok, akkor belső.
 • Nyomja meg ismételten a felső szemhéj. Alsó át a fény Pat kezdve a belső szemzug.
 • Nyomja meg a mutatóujjával a szárnyak, az orr, egy ív le, hogy a szája sarkában, vázlat a kontúr. Hogy működik az álla a központ a vonal mentén, az alsó állkapocs, hogy a fülem.
Gyakorlatok a ráncok

Artikuláció torna

Artikuláció torna széles körben gyakorlott szakemberek a óvodák, de a nők kölcsön egy gyakorlatok

 • Erősen nyomta ujjait, hogy a szája sarkában, húzza őket, mint ha fúj valami forró, kiejtésével "U".
 • Tedd a mutatóujj, középső ujj a nasolabial redők, hogy nyúlik a száját, kissé kihívó flash fogak, forgalomba hozatalához, valami között "valamint a" , "S".
 • Mély levegőt, írja be a szájába több levegőt. Záró, kilégzés rövid, éles sokkok keresztül a jobb, mind a bal sarkon fordul, mondván, hogy "Ó".
 • Az ujjak tegye a homlokára, tapintható nyomás. Próbálja meg, hogy emelje fel a szemöldökét olyan magas, mint lehetséges, az ellenállás leküzdése, illetve kimondták, hogy "Egy".
 • Nagy ujjak, hogy szorítsa meg a szárnyak, az orr, hogy próbálja felfújni nekik, mondván, hogy "hm".

Gyakorlatok a komplex segít láthatóan sima is jól látható nasolabial redők, majd megbirkózni a másik hangsúlyos problémák

A jóga az arc

A jóga nem csak testmozgás, hanem különleges lelkiállapot, így megkezdése előtt a próbálj meg lazítani, megszabadulni az idegen gondolatok, a belső harmónia elérése. Alapvető gyakorlatok csak négy, mielőtt minden kell ahhoz, hogy egy alacsony hosszan tartó hang "om-m-m-m". Vissza az egész órákat tartani, tökéletesen egyenes.

A jóga az arc

A jóga, az arc széles körben gyakorolják külföldön, Oroszországban, a szerző a komplexek sok

Foglalkozás mindig előzze meg bemelegítés.

Bemelegítés szorítsd össze ökleit, a rotációs mozgások, a váll, a masszázs a füle. Az alap csomag nagyon egyszerű.

 • Sok zazhmurte szemét. A mutatóujj, középső Paley nyomja meg a a szemöldökök között, nem, hogy összerezzen. A nyak nem feszült. Fix a pozíciót 10-15 másodperc, nyugi élesen.
 • A keze ügyében, a fej masszázs, onnan kezdve, hogy a templomok a koronát, majd a mozgó vissza a fejét, s a végén — arc.
 • Szinte megható a bőr, első masszázs az alsó szemhéj a belső szemzug, hogy a külső, majd a felső — szemben.
 • Lehunyta a szemét, meghajtó szemgolyó felfelé, lefelé, oldalt, majd körbe-körbe.
 • Nyomja meg az ujját, hogy a központ a szemöldökét. Viszont a tekintete az orrod hegye, takard el a szemed 10 másodpercig. Nyissa meg újra őket, viszont a tekintete előre.
 • Írja be a szád, mint sok levegő, mozgás közelebb az arca. Kissé megverte arcát.