A javítás a ráncok, a típusok, módszerek használata

Javítás a ráncok – egy nagyszerű alternatívája a Botox, egyéb hatóanyagokat. A javítás, mint injekciók, ellazítja az izmokat, megakadályozza a összehúzódás, de ellentétben a Botox, úgy viselkedik, mechanikusan nem károsítja egészségét.

A ráncok segíti, amely számos tényező:

A tapasz alkalmazása
 • csökkentése a kollagén;
 • nedvesség elvesztését;
 • a hatás a negatív tényezők (rossz szokások, környezeti tényezők);
 • a helytelen táplálkozás.

Az első ráncok néha úgy tűnik, a fiatal nők (20-25 év). Az ok abban rejlik, hogy a túlzott érzelmekrő 'szó', arckifejezéseket. A mobilitás az arc izmait idővel ahhoz vezet, hogy a megjelenése első ráncok.

Rengeteg módszer a harcot a ráncok ellen. A használata egy patch megfelelő öregedési változások a felhám úgy tűnhet, mint egy újdonság. De ez a módszer megakadályozza a ráncok használták, még az ókorban. A fiatal lányok beillesztett a homlokán tapasz, szóval lehet, hogy nem grimaszt. Sok nő megerősítették, a magas hatékonyság a patch-ben a harc a fiatalok.

Hogy a tapasz segít megszabadulni a ráncok

Foltok a ráncokkal megvásárolható a online áruházakban, a hagyományos gyógyszertárakban. De vannak nők, akik vonakodnak a vásárlás, mert nem értik, hogyan működik. Az elv, ez a módszer nagyon egyszerű.

A fő oka a ráncokkal túlzott mobilitás az arc izmait. Amikor a javítás ragasztott a problémás terület, javítja az izmok megakadályozza, hogy a mozgás. Ragasztva a homlokán nehéz a szemöldökét. Mert ez, az izmok ellazulnak, majd fogadja el a megfelelő pozíciót. Az eredmény ráncok elterjedt (kicsi, szinte azonnal, egy mély idő kell).

Foltok a ráncok a homlokán, az orrhát

Fajta vakolatok a ráncok

A gyógyszertárakban eladni speciális vakolatok, hogy harc a ráncok.

Néha a nők a normál foltok, de meg kell tenni fokozott óvatossággal. Minden fajnak megvan a maga sajátosságai.

A legnépszerűbb foltok az Amerikai gyártótól, mivel lehetővé teszik, hogy hatékonyan megszabadulni a ráncokkal. A helyes használatával lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a szép, mély barázdák a bőrön. Persze visszaállítása sima a bőr állapotától függ a bőr, a ráncok mélységét. A simítás kis ráncok elég 2-3 kezelés, de lehet megszabadulni a súlyos öregedés jeleit, akkor kell, körülbelül 2 hét alatt.

A foltok sok előnye van:

 • könnyen használható;
 • látható eredmények már az első kezelés után;
 • biztonságos;
 • alkalmazni a különböző területeken, az arc;
 • megfizethető ár.

Gyártásához használt fehérítetlen Nátron papír, ragasztó alapján keményítő.

Ez a módszer eltávolítja a ráncokat nem okoz mellékhatásokat, bőr irritációk, illetve más kellemetlen következményei.

Lehet ragasztott a homlokára, a terület, az ajkak körül. A harc a ráncok a szeme körül gyógyszert ajánlott, hogy a mount-a temporális része az arcát, mert a bőr a szem körül, nagyon finom, vékony, könnyen sérülhetnek.

Hogyan alkalmazza a tapaszt?

Használható ez a módszer a ráncok ellen nem nagy ügy. Az egész eljárás csökken, hogy néhány egyszerű lépéseket:

 1. Tisztítsa meg a bőrt a segítségével a speciális eszközök. Mielőtt rögzítése a "kötés" hidratáló krémet. Várjon, amíg a krém felszívódik.
 2. Könnyen masszázs a problémás terület, hogy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést.
 3. Távolítsa el a tapaszt a védőfóliát, majd enyhén nedvesítsük meg vízzel.
 4. Gyengéden simítsa a ráncok (ne húzza meg a bőrt) , ragasztó, "jogosultja az izmokat".
 5. Lapozzunk többször törülközővel, vagy pamut pad, hogy ez jól megragadt.
 6. Egy idő után, távolítsa el a foltokat, de első nedvesítsen meg vízzel. Ne távolítsa el erőszakkal, mert nyúlik a bőr még jobban.
Javítás a szemed

Fontos, hogy alkalmazni ragasztó teljes hossza mentén a ráncok. Ha szükséges, használjon több darab. Kalibrálási eljárás ráncok kell legalább 3 óra. Ha mély ráncok, erősíteni a vakolat éjszaka. Az eljárást meg kell ismételni naponta.

Figyelembe véve a Japán cosmetologists is az egyedülálló fejlesztés. A fő jellemzője az alapja Aqua-fém – kombinációja nemes fémek vízzel. Használata vakolat arc izmait lazítani, ráncok, simított.

A ragasztó használható a ráncok, a szem, illetve a szem fölött, a kontraszt, hogy más fájltípusok ilyen termékek. Köszönöm a kombináció a fém részecskék (arany, titán, ezüst stb.), a víz nem károsítja az érzékeny bőr a szem körül.

Használja ezt a típusú foltok nem különbözik a fent leírt utasításokat. A ragasztó a elsimította a ráncokat, pre-elszámolási személy. Az eljárás időtartama, valamint természetesen az Általános állapotától függ a bőr.

A vásárlás alkalmazása vakolat fontos megjegyezni, hogy különböznek attól függően, hogy az alkalmazások (ajkak, a homlokon, a szem körül stb.). Amikor eltávolítja a vakolat nem próbálja meg, hogy tépje le a szögeket. Nedvesítse meg, majd óvatosan távolítsa el, anélkül, hogy nyúlik a bőr.

A hagyományos foltok

A ráncok a nők használja a rendelkezésre álló módszerek. Néhány hölgy, hogy megszüntesse az öregedés jelei, alkalmazni egy normális patch. Ha azt szeretné, hogy ellenőrizze, hogy ez a módszer, a következő sorrendben:

 1. A kezelés előtt tisztítsa meg arcát. Célszerű használni a speciális kozmetikumok (krémek, scrubs, stb.).
 2. Ügyeljen arra, hogy alkalmazza hidratáló vékony rétegben. Várjon, amíg felszívódik, de nem teljesen száraz.
 3. A javítás a szemhéj, arc
 4. A hagyományos vakolat kis darabokra vágva. Alkalmazni a problémás területek, preformált ujjak elsimította a ráncokat.
 5. Fény masszázs a problémás területek ügyében, mielőtt rögzítése, hogy javítja a vérkeringést.
 6. Pár óra után óvatosan távolítsa el a "kötés" sérülésének elkerülése érdekében a bőrt.

Ha a tapasz eltávolítása után a bőr a nyomokat, ne aggódj, pár perc múlva ők maguk is eltűnnek. Közös javítás tilos használni a ráncok a szeme körül, de a homlokán lehet ragasztani.

A szakértők nem javasolják, hogy ez a módszer több, mint egyszer-kétszer egy hónapban. A bőr alatt a "matrica" nem lélegzik, így a gyakori kezelés többet árt, mint megoldani a problémát.

A funkció használata vakolat a ráncok az, hogy nyugi, az arc izmait, amely segít, hogy a sima izmokat. Sőt, a rendszeres kozmetikai arc izmait, hogy ne feledje, a megfelelő helyzetbe, amely megakadályozza, hogy a megjelenése új öregedés jeleit. Ez a módszer a harcot a ráncok biztonságban, ha követi az egyszerű alkalmazás utasításait.

31.05.2019