A ráncok. Okok, valamint a harcot a ráncok ellen

15 000-szer egy nap. Ez egy átlagos szám a fájások, az arc izmait. Azok körülbelül 60. Ők segítenek mozog az alsó állkapocs.

Körülbelül 40 arc izmait. Reagálnak érzelmi élmények, megváltozik az arckifejezése. Kíváncsi vagyok, mi a koponya izmok majdnem ott van. Mind a 40 koncentrálódnak az arcát. Itt megy a arcideg.

Ez köti össze az arc izmait a Központi idegrendszer. Ez a kölcsönhatás vezet a ráncok. Miben különböznek a szokásos, hogy vagy? Kap választ.

Azok a ráncok az úgynevezett mimikai

A ráncok nem annyira elöregedett, hogy hány gyakori összehúzódása speciális izomcsoportokat, az arc. Még mindig hívás bőr. Más izmok az emberi test úgynevezett csontváz.

Homlokán ráncok

Az utóbbi kezdődik a csontokból, valamint csatolták őket. Utánozzák ugyanazon izmok, kezdve a koponya, csatolták a bőr. Ezért a csökkentése izomrost húzza a takarót, megváltozik az arckifejezése.

Néhány jelennek meg a ráncok a homlokán. Más érintett, "szarkalábak" a szem körül. A harmadik cikkben a nasolabial ráncok, a negyedik háló ráncok a száj terület.

Ennek megfelelően, az egyik leggyakrabban lerövidíti az izmok, a homlokát, szemét, száját. Húzza a bőrt, az izom rostok formában gyűrődések. Ez a ráncok az arcon.

Ellentétben a korban nem társul a rugalmasság elvesztése, a szövetek. A rugalmasságot ad az állványzat a kollagén, elasztin. Rost ezek a szálak összefonódnak egymás között, tele nedvesség, rugók.

Az életkor, a kollagén termelést lepusztul. Azonban a bőr elveszíti rugalmasságát, esik a helyeken a legnagyobb hiány a fehérje.

A ráncok a száj, a homlok, az orr, vagy a szeme, meg még 14 év alatt. Minden attól függ, hogy a tevékenység, a gesztusok, a beállítások, a bőr. Leggyorsabb ráncok képződnek a vékony takaró.

Az Európaiak számára, ezek tipikus. Bőr, az Ázsiaiak pedig a feketék sűrűbb, vastagabb. Szóval, hogyan lehet eltávolítani a ráncok a fiatal gondolkodás, főleg Európaiaknak.

Míg physiologists magyarázni az oka a kialakult mimikai ráncokat miatt az izom -, ideg funkció, szakemberek, akik felismerik a tulajdonságait az emberek az arcukat, megtalálni az oka, hogy a változások a jellemzők a karakter. Nézd meg azokat a funkciókat, hogy a változás az arcát.

Oka a ráncokkal

A ráncok a szeme körül, a szakértők szerint, aki ismeri fel a tulajdonságait az emberek arcát, jele érdekel, kiváló a memóriája. Jellemzők kellemes, de egy személyiség korai ráncok. Először is, úgy tűnik, ha mosolyogsz, akkor a megállapított rendszeresen.

"Szarkalábak" a szem körül megy le vagy fel. Az utóbbi lehetőség tipikus pesszimisták, gyanakvó természet. Dash a sarkok a szemed beszélni, az élet öröme. Ő lesz az, mert az arc gyűrődések. Belső agresszió nyilvánul meg a sarokban, a ráncok mellett a szeme.

Ráncok

A tudósok adni a függőleges ráncok a szemöldökök között. Ráncokkal ez a típus mondta a második jellemző a személyiség – a makacsság.

Birtokosai a ráncok a területen a szemöldökök között nem adja fel, annak ellenére, hogy a tévedés a keresetek, illetve a hiedelmek. A megértés, hogy ez annak a következménye, gondoltam. Az emberek a ráncok, a szemöldökök között hajlamosak az elemzés. Ez a tendencia pedig változtatni az arcát.

A ráncok a homlokán, általában vízszintes. Vízszintes vonalak jelzik az önellátás, intelligencia. Azonban a kis, szaggatott vízszintes ráncok vannak a következménye, hogy a szeretet, a pletyka.

Nem mindenki szereti, hogy az arcára van írva, hogy: — "Szeretem, hogy mossa az emberek csontjait". A cél az, korrekció a ráncokkal. Arról, hogy hogyan kell elkölteni lesz szó, az utolsó Fejezetben. Eközben továbbra is az elemzés, a személyiség, a ráncokat, a megértés, az okok az esemény.

Függőleges csíkok a homlokára ritka, jellemzik a nyitott, jóindulatú. Úgy tűnik, az ilyen ember kevés van. Azt remélik, hogy a polgárok az utcán töltött simítás ráncokkal, bujkál a kedvesség a kíváncsi szemek elől.

Bár, hogy elrejtse jobb hosszanti sorok között a szemöldökét. Ezzel szemben a függőleges, hogy nem beszél arról, hogy az intelligencia, hanem arról, félénkség, bizonytalanság.

Az orr, görbe gyűrődések. Általában, főleg, hogy a férfiak. A görbék adja féltékeny. A természet instabil. Különösen kell figyelmeztetni a mély ráncok.

Lehet a külső sarkok a szemöldökét. Megy fel, ezek a ráncok ad megbízható személyiség. Igaz, vagy nem, de a szakértők, hogy olvassa el az emberek létrehozott egy sztereotípia. A párja, veszít fiatalság, szeretne pár.

Szóval, közkívánatra "a krém ráncokkal". Ha lehet hatékony, fontolja meg, újra, egy külön Fejezet.

A vízszintes vonal a külső széle a szemöldökét – egy jele, őszinteség, odaadás. Bár nem mozog. Vízszintes ráncok felett a szemöldök vége, a bizonyság, a természet, amely folyamatosan kíváncsi valamit. Amikor a világ nagy részén, csodálatos, beszél, hogy a mély felfogás, hajlandó új dolgokat tanulni.

Fent a szemöldökét találkozni ráncok a sarkokat. Ezek a ráncok jelzik, a szorongás, az egyén, mint egy szabály tartozik, hogy az emberek hajlamosak a stressz, a depresszió, a pánik Államokban.

Krém a ráncok venni, gyűrődések, az ajkak körül. Kiterjesztve a sarkok fel – egy jele, egy optimista, könnyen megy, jó természetű.

Csökkenő vonalak – a jele, hogy a túlnyomórészt negatív érzelmek. A szenvedés, a frusztráció tükröződnek is a nasolabial redők.

Abból a szempontból physiologists, ők nem annak a jele, mosolygós emberek. Ez a nézet ellentmondásos. De, az öregedés hatása a hangsúlyos nasolabial redők nyilvánvaló. Legyél fiatal választja a legjobb módszer.

Akupunktúra

Hogyan lehet kezelni a ráncokkal

Hogyan távolítsa el a ráncokkal otthon? Nem az a kérdés, készen arra, hogy pénzt költeni szalonok, nem bízom bennük részt. A válasz vonatkozik.

Ha a kiváltó oka a ráncok – a mimika által okozott érzelmek, meg kell tanulni, hogyan kell irányítani. Az első helyen, hogy megszabaduljon az úgynevezett klipek.

Találkoztam olyan emberekkel, akik mindig is emelte vállára? Gyakran ez okozza a fajta izomgörcs. Nem csak gyakran csökken, így nem pihenni.

Ez a klip. Okok vagy a fiziológiai vagy pszichológiai. Az első az, hogy például a rövidlátás. Ebben az esetben, a szem, az izmok ellazulnak, a kiválasztás után a lencse, szemüveg, sebészeti beavatkozások.

Pszichológiai okok, klipek, az izmok harcolni nehezebb. Meg kell értened, félénkség, vagy a félelem, hogy nem értett közvetlen ideges impulzusokat.

Egy erőfeszítés kell, hogy pihenjen egy feszült területet, majd minden alkalommal, ismét észre a feszültséget. A munka nehéz. Ahhoz azonban, hogy igazán össze kell kötni a szemöldökét, annyira, hogy emelje fel a szemöldökét, le a sarkokat, a száj le.

A másik dolog, egészséges érzelmek, kifejezett gyakorisággal, például, öröm. Az eredmény egy mosoly. Nincs ok arra, hogy elhagyják őket. Akkor hogyan kell bánni a ráncokkal?

Lehet kapni kozmetikumok, például maszkok ráncokkal. Ezek közé tartozik az aktív hidratáló komplexek. Elhangzott, hogy az arc ráncok képződnek gyorsabb vékony bőr.

De, még gyorsabb, ráncok képződnek, ha száraz. Hiánya rugalmasságát szó szerint fedezéket során az összehúzódás.

Nedves bőr, kiderült, hogy lassítson a formáció a ráncokkal. Vélemények a kozmetikai termékek nem utal a eltűnése gyűrődések, csak részleges simítás, fékezés további oktatás.

A kozmetikumokban a bőr ki hialuronsav, telítetlen zsírsavak, aloe Vera lé, illóolajok, hydrolysates az elasztin.

Minden alkotóelem biztonságban kell a bőrt. A probléma máshol keresendő. Krém - maszk áthatolni, csak a felhám. Ez a felső réteg a bőr. Eközben, visszafordíthatatlan folyamatok szintjén jelentkeznek a bőrben a középső réteg.

Ott lehet csak behatolni egy tűvel, vagy mikrohullámú sütő, gerendák. Legújabb segítse az embereket a korral járó öregedés, mert serkentik a termelés a kollagén, elasztin.

A tű ugyanaz – egy módszer elleni arckifejezéseket. A blokk nem csak szakszerűen, de a botulinum toxin. Ez ugyanaz a méreg, hogy a betegséget okozó botulizmus.

Halálos a teljes léptékű, nagy adagban hasznos lehet a helyi alkalmazás. Pont bevezetés az izom blokkok. A szálak nem csökken 4-5 hónap.

Ennek megfelelően, ebben az időben van tiltva, a fejlesztés, a ráncok. Ezek simított a relaxáció, az izmok. Elérni a teljes akarati erőfeszítés csak akkor lehetséges, egység.

A ráncok Botox nem képes betölteni. Ez a küldetés a hialuronsav. Ellentétben ügynök-blokkoló, ez egy természetes összetevője a bőr, halmozódik fel a nedvességet.

Ráncok

A túl savas kívülről sosem árt. Nedvesség a molekulák egy anyag kisimítja ránc, de nem blokkolja a tevékenység az izmok. Kell összpontosítani, a prevalencia tényező, a természet, a ráncok megjelenése.

Nasolabial redők, például, nincs értelme, hogy blokkolja. Hogyan, akkor beszélni, mosolyogni? Kell tölteni a hialuronsav. A felső része az arc gyakran dolgozik a botulinum toxin. Ötvözi módszerek lehetséges, sőt szükséges.

Használata injekciók, hogy figyelembe kell venni az átmeneti jellegű. Sav, botulinum toxin szívódik fel. A bőr, mint korábban, nem hozza meg a kívánt mennyiségű töltőanyagot nem képes kezelni a tevékenység az arc izmait, felélesztette a Botox.

Megköveteli, ismételt kezelések. Ha a Botox frissítés körülbelül félévente egyszer, a hialuronsav kell beadni legalább egyszer minden 8 hónapos. Néha, a sav időtartama egy év.

29.05.2019