A torna legjobb a ráncok, az arc, nyak

Arca épület egy hangzatos szó, amely már régóta szerette szépség bloggerek. Által divat meghatározása, bujkál hatékony módszer, hogy megakadályozzák a korral összefüggő változások az arcát. Gyakorlatok a ráncokkal viselni különböző nevek, face lifting, arcát a kultúra, a nem-sebészeti arcfelvarrás a szerzők megmutatják, hogy a képzelet a teljes, de a lényeg ugyanaz marad. Fontolja meg az elvek befolyása, technika végrehajtása az arc torna a példa a leghatékonyabb módszer.

Hasbinding

Nem elhelyezkedés részletek: az Általános szabályok az arc-épület

Gyakorlatok az izmok arc ránctalanító számos értelmezés, de a közelebbi vizsgálat alapján lehetséges, hogy azokat az Általános ajánlásokat, amelyek kapcsolódnak a szervezeti kérdések inkább. Miután meghozta a döntést, hogy fenntartsák a frissesség, a bőr, kövesse az alábbi szabályokat:

 • Meg lehet kezdeni a gyakorlást, bármely életkorban, de a legjobb eredményt a korai kezdés. A lányok több, mint 25 éves koráig kell dolgoznia, hogy erősíti az izmokat, az arc, 35 év után szükséges, hogy a vonat legalább 5 alkalommal egy héten. Még akkor is, ha a ráncok még nem érintett, a megelőzés hatékonyabb, mint eltávolítása már kialakult problémákat.
 • A terv a képzési jobb reggel, amikor az arc izmait pihent az éjszaka kész betölteni. Azok, akik a nehéz megtalálni idő reggel gyűjtése, úgy is lesz, ma este. A teljesítmény esti kevesebb, mint a reggel, de jobb, mint a semmi.
 • Válassza ki néhány egyszerű gyakorlatok a problémás területeket, majd őket, ha van plusz időt. Használja az idő, a közlekedési dugók, a látogató a mozi, vagy egy kis szünetet a munkahelyen.
 • Mielőtt a teljes edzés, győződjön meg róla, hogy távolítsa el a sminket. Nagyon jó, hogy van a lehetőség, hogy egy kontraszt zuhany, majd egy gyengéd masszázs az arcon, nyakon.
 • Gyakorlatok a ráncokkal a haza fut a tükör előtt, hogy ellenőrizzék a helyességét, hogy a technika. Ne felejtsd el, hogy tartsa egyenesen a hátát, hogy ne akadályozza a vérkeringést.
 • Kívánatos, hogy teljes legyen a gyakorlat, a fény önálló masszázs. DÖRZSÖLJE koppintson a ikonra, majd a sima izmok, különös figyelmet helyen a már meglévő ráncokat.

Edzés után, győződjön meg róla, hogy a krémet vagy hidratáló krém, az arc, a nyak, kivágással. Alkalmazza finoman masszírozni, amely egyesíti a kezelés a masszázs.

Cső

A gyakorlatokat bemutatni formájában válogatás az egyes zónák vagy a teljes arcot. Ha van egy egyértelmű túlsúlya bőr öregedés egy mező a kiválasztott arc - gyakorlatok, az arc, a ráncok, a videó tanulsága, amelynek célja, hogy munkáját minden területen. Jó kritikákat működik a rendszer, az Amerikai szerző Emma hardy, amely az eredmény, még akkor is, ha jelentős arc módosításai a nők a menopauza.

El szarkalábak, a ráncok a szem körül

Az élet a nő sokat mosolyogni, de a pozitív érzelmek vékony bőr a szem körül kap sugarak a ráncok. Csatlakozott később a megereszkedett, a felső szemhéj, a szem alatti táskák, lelógó a sarokban a szeme. Ne hagyja abba a mosoly, hogy megerősítse a megfelelő izmokat, segít a következő gyakorlatokat a ráncok a szeme körül:

 • Előkészíti az izmokat, pislogott a szeme. Nyitva a szemem, a lehető legszélesebb körben, majd zárja be őket. Biztosítja, hogy a munka nem vesz részt a szemöldökét, homlokán. A időtartama az edzés 1 perc.
 • Mozgassa a szemgolyó, mint ha a rajz a szám "8". Teljes mozgás a maximális amplitúdó 30 másodperc, minden irányban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy készült nyolc, nem a végtelen jele.
 • Felhívni a szemed körbe először az óramutató járásával megegyező irányba, akkor az ellenkező irányba. Mozgasd a szemeidet lassan, majd ismételje meg a gyakorlatot 1 percig.
 • Mutatóujjával nyomja meg a bőr közelében, a külső szemzug, az átlagos – közel a belső. Ez biztosítja, hogy ha a képzés nem volt gyűrődések, a ráncokat, csak dolgozott egy izom. A erőfeszítést, nyomja meg a felső szemhéj alul, nem priŝurivaâs', tartani a nyomást 2 másodpercig, majd nyisd ki a szemed. Ismételje meg a gyakorlatot 15-20-szor.
 • Az ujjai továbbra is tartsa a sarkokban a szemét. Nézd meg a plafont, ne emelje fel az alsó szemhéj, mint ha priŝurivaâs'. Tartsd ezt a pozíciót 4-5 másodperc, nyugalom a szemhéját, majd ismételje meg a gyakorlatot 20-szor.
 • Nézz egyenesen előre, majd a lehető legszélesebb körben nyisd ki a szemed. Próbálja nyomni a szemgolyó előre. Áztassuk egy két másodperces szünetet, majd csukd be a szemed. Teljes 15 ismétlés.
 • Mutatóujj alkalmazni, valamint az alsó szemhéj, nyomja meg a szélén a szeme lyukak. Nézz fel a plafonra, majd tartsa őket 40 másodpercig. Az első alkalommal, 1 ismétlés, az idő múlásával, a szám növelhető 3.
Gyakorlatok a szemed

A következőkben bemutatom, hogyan, hogy néhány leírt gyakorlatok arcát ráncok videókat, ami nem feltétlenül minden alkalommal edzés előtt. Egy nap csinálom, valamint a szerző, akkor ne feledje, a technika, képesek önállóan dolgozni.

A leghatékonyabb gyakorlatok a ráncok a homlokán

A redők, ráncok ez a terület könnyen eltávolítható Botox, de e vagy sem használni, sem helyileg, neuro-bénító méreg, ha van egy alternatív formájában arc torna? Meglepett, vízszintes glabellar, vagy ránc ráncok csökkennek, ha rendszeresen hajtsa végre a következő gyakorlatok:

 • Tedd a kezed a homlokomra, így az ujjak megnyomta a bőr felett a szemöldökét, majd a többi ujjal is tartják a ráncok a bőr a homlokán. Próbáld meglepett, hogy emelje fel a szemöldökét, az ellenállás leküzdése a kezét. Nyugi, a homlokát, majd ismételje meg a gyakorlatot 20-szor. Az utolsó ismétlés a maximális feszültség 8-10 másodpercig. Idővel, növelje az ismétlések számát.
 • Nyomja meg a keze ügyében, hogy a homlokán egy háromszög – a kis ujj található, pontosan a belső széle a szemöldök, illetve index konvergál a központ a homlok. Összehúzza a szemöldökét, tartsa a bőr elleni mozgalom. Ön úgy fogja érezni alatt az ujjait dolgozik az izom azok, akik felelősek a megjelenését függőleges glabellar ráncok. Ismételje meg 15-20-szor.
 • Nyugi, a homlok, szemek, nyomja meg a mutatóujját a bőr felett a szemöldökét, majd próbálja meg alacsonyabb őket. Ez a mozgalom célja, hogy a pihentető az izmok, miután a korábbi gyakorlat. Teljes 5 ismétlés.
 • Helyezze a párna függőlegesen felfelé a belső széle a szemöldökét. Vegyél egy mély lélegzetet, majd a kilégzés húzni a bőrét a homlokára, hogy az oldalán, pihenés, nyújtás, az izmok. Ismételje meg 5-ször.
 • Gyakorlatok a ráncok a homlokán
 • Nyomja meg egy tenyér közepén a homlokán, így a tippeket az ujjak felé mutat az orrát. A belégzés le, kilégzés, emeld fel a szeme egyszerre húzza meg a bőrt a homlokán felfelé. Teljes 5 ismétlés.

A lehetőség, hogy búcsút homlokán ráncok kínál Victoria sheering, az arc torna a ráncok, a videó, amely azt is megmagyarázza, hogy a szerkezet a frontális izom -, a technika, a pihentető masszázs a frontális régióban.

A mosoly, a hullám: gyakorlatok arcát ráncok az ajkak körül

Ezen a területen nagyon jól reagál a rendszeres edzés. Pár hét után az osztályok, észre fogod venni, kisimítja a ráncokat az ajkak körül, növelve a szája sarkában, csökkenti a ráncokat.

Amikor végre a gyakorlatokat, ráncokkal, tovább bőr nem kialakult ráncok. Vegyenek részt a tükör előtt, észrevette a ráncok az izomfeszülés, kissé erősebb, húzza a bőrt. Figyelmen kívül hagyva ezt a szabályt, akkor fennáll a veszélye a mélyülő ráncok.

 • Csatlakoztassa a tenyerét, hogy az ajkai függőlegesen. A kis ujjai közel vannak a szárnyak, az orr, a Központi része a száját, kirívó. Nem nyitja a száját, hogy húzza a száját előre, mint ha egy csókért. Ismételje meg a gyakorlatot, amíg nem érzi a fáradtságot, a szája körül őket, fokozatosan növeljük az ismétlések számát akár 25-30-szor.
 • Helyezze a kisujjában van a mindkét kezét végig a nasolabial redők. A gyűrűsujj tartja a sarokban, a száját, az index közel van a szárny az orrát. Erőltesd meg magad, mint ha akar mosolyogni. Győződjön meg arról, hogy a szája sarkában igyekeztek felfelé, sem oldalra. Végre 30 ismétlés.
 • A kisujjában van a két kézzel nyomja meg a bőr mentén az arc, az alsó ajak. Próbálja meg, hogy emelje fel a fogak. Ha nem érted, egy technika, először a testmozgás nélkül ragaszkodik a bőrt, az ujjait, hogy érzem magam, ami az izmok fel kell venni a munkát.
 • Mondják, az "O" betű, húzza a száját a megfelelő ovális. Ezt kell húzni a bőrt a terület nasolabial háromszög. Nyomja meg a mutatóujj, középső ujj a sarkok a száját, majd indítsa el összeszorult, az ajkak, a fogak. Fuss, amíg úgy érzi, enyhe fáradtság, amelynek célja, 30 ismétlést.
 • Befejezése egy edzőtermi relaxáció, az izmok. Csukja be a száját anélkül, hogy összenyomja a száját. Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, majd kilégzés zajos száját, nem nyílik. Ajkai ez, hogy egy rezgő mozgás.

A terület az ajkak körül alakult a szerző módszerek, rendszerek fejlődött sokat. A gyakorlatok arcát ráncok kínál videó, ami azt is leírja, a technika, az izmok erősítése, az arcán a ráncok ellen körül, az orr, az ajkak.

Folytassuk: hajadon nyak, ovális arc

A megereszkedett arc körvonalát, tokája, megereszkedett bőr a nyakon korosztály számára is több, mint a ráncok. Arca épület tökéletesen szigorítja ezeken a területeken, ami a hang a megfelelő izmokat. Tartsa a fiatalokat, segít a napi teljesítményét, ezek a gyakorlatok:

 • Egyenesen ülni, pihenni az arcát, majd csukd be a szád. A közepén a nyelv erővel nyomja meg a felső fogsor. Az első megközelítés a munka gyorsan, végre 10-15.
 • Tömörített egy ököl, add vissza régió között a nyakát, majd az álla. Próbálja meg, hogy nyisd ki a szád, nyomja meg a kezét, 10-szer. A második megközelítés végre statikus terhelés – érintse meg az ököl, s tartsd a feszültség, gróf 8.
 • Ajka
 • Húzza a száját előre, forgalomba hozatalához, a hang, az "U" erőlködés a nyakát. Gyorsan szakaszon a száját, mondván, hogy "x" tartsd ezt a pozíciót 10 másodpercig. Nyugi, majd hajtsa végre 10-15 ismétlés.
 • Útvonal a hangot "S" 10 másodperc, előre, fel az állát, majd alsó ajkát. Nézd a jó testtartás, edzés közben.
 • Ölelés a felső ajak alsó húzza a bőrt a nyakán, majd az álla. Lassan fordítsd el a fejed jobbra, fel, gróf úr, hogy 8 ugyanezt fordult a másik irányba. Ismételje meg ezt a gyakorlatot 10-szer mindkét irányban.
 • Fogja meg a fejét a kezével. Nyomja a kezét, 10 másodpercig, akarja elfogadni a fejét. Végre 6 ismétlés.
 • Szorítsa meg az alsó ajkam, hogy az álla kialakult az a lökés, ha a sértett. Fix a feszült pozíciót 10 másodpercig, nézi a tükröt, a szája sarkában nem esik le. Hogy 4-5 ismétlést.

Közzétéve az alábbi videó azt mutatja, gyakorlatok, az arc, a nyak, a ráncok elleni küzdelem a második állam helyreállítása a jogot, ovális arc.

Rugalmas arca 5 perc

A munka arc kell, még akkor is, ha a ráncok nem látható. Egy egyszerű hozza fel a kontúr, az arc, nasolabial ráncok miatt a következő gyakorlatok:

 • Nyomja meg a farpofák között, a kezét, a legnagyobb erő, majd próbálja felfújni őket, leküzdve az ellenállás a kezét. Tartsa 5 másodpercig, majd ismételje meg a gyakorlatot 15-ször.
 • Felfújja az arcát, felváltva, továbbra is tartsa a kezét. Ismételjük meg 15-ször mindkét oldalon.
 • Helyezze a mutatóujját között a belső a szájüreg, valamint az alsó fogsort. Próbálja bevonni az arca, mint a fogak között, nyomja az ujjait, 15-ször.

Rendszeres gyakorlat, arc-gyakorlatok nem csak az izmok erősítésére, valamint csökkenti a ráncokat, de vissza fog térni, egészséges arcszíne miatt az aktiválás, a vérkeringést. Tartsa a fiatal ember, aki magabiztos együtt egy egyszerű, megfizethető módszer arc-épület!